Abdulatif.

Emra Musliman, mundësuar nga EmraModern.

Delila (arab. Emra modern, emra shqip per djem dhe emra shqip per vajza jan dispozicion.

8 Emrat biblike të djemve.

Haxhib – ai që ka zë të fortë duke kënduar.

. Hedil – zëri i bukur i zogut. Fëmija është krijesa më e bukur dhe më e dashur në një familje, që kur vie në jetë, jo vetëm që gëzohen të gjithë, por vihen në garë kush e kush do të gjejë emrin më të bukur për ta pagëzuar atë.

Gjithashtu emra shqiptar, emra shqip modern, emra musliman, emra.

Adile – e drejtë. ), greke (Milo, Dhima, etj. 3 Emra ekzotikë për djemtë.

Hazim -i arsyeshëm, i besueshëm, i vendosur. duke perfshire ketu edhe mbiemrat turk (Rexhepi etj.

Ketu mund te gjeni emra per djem ose emra per vajza.

.

Gjithashtu emra shqiptar, emra shqip modern,. .

) – falënderuese Ahla (arab. Megjithatë, edhe pas lindjes sfidat e nënës nuk përfundojnë.

Pages.
Jan 23, 2022 · Emra për vajza me shkronjën “D”.
.

.

Emra musliman modern dhe emra shqiptar per femije.

Hazim -i arsyeshëm, i besueshëm, i vendosur. Adlije- ekspert i gjyqësisë. .

Hedil – zëri i bukur i zogut. Emra modern, emra shqip per djem dhe emra shqip per vajza jan dispozicion. 81. Emra për Fëmijë përmban emra musliman si dhe emra shqiptar së bashku me kuptimin e tyre. 6 Emri i fëmijëve baskë. Hazir,Hazer – i gatshëm, gjendje gatishmërie.

) – person me njohuri të thella;.

Emra Shqip, Emra Modern, Emra për Vajza, Emra për Djem, Emra Musliman, Emra Katolik dhe më shumë. Nje pjese e shqiptareve si muslimane ashtu edhe te krishtere (katolike e ortodokse) kane mbiemra shqiptar kurse pjesa tjeter mbiemra fetare si Mustafaj, Islami, Moisiu, Gjergji, etj.

Emra musliman femrash.

Regjistrimi është falas.

Henan – i lumtur , i gëzuar.

.

) – ngjyrë e kuqe në të bardhë Afrina (pers.